<
НОВИНИ ДНЯ: У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про вишівсі новини дня
Політика
Світ
10.03.2023 543

Російський журналіст назвав найбільший страх Лукашенка

На думку журналіста, Лукашенко боїться, що Росія може завадити передати владу його наступнику.

365a706df33d74de3f24c7efd3667640_10.03.23

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко має страх, пов'язаний із наступником на посаду президента. Білоруський диктатор хоче, щоб влада перейшла у спадок сину Миколі. Пише ТСН. 

Таку думку висловив російський опозиційний журналіст, редактор The Insider Тимур Олевський, передає 24 канал.

Він вважає, що Лукашенко не боїться, що його можуть "знести". Він переживає, щоб влада перейшла його молодшому сину, однак, на його думку, Росія може цьому завадити.

"Він той самий директор колгоспу, який хоче, щоб його син став директором колгоспу. І я впевнений, що молодший син готується до того, аби стати його наступником. Можливо, ще якийсь, але цей у сенсі Микола", – сказав журналіст.

На думку Олевського, після підриву літака у Мачулищах Росія може ще сильніше натиснути на кнопку контролю. Цей інцидент показав росіянам неспроможність Лукашенка контролювати ситуацію, а це може завадити "президентському транзиту".

Нагадаємо, військовий експерт Олег Жданов вважає, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко робить усе, аби його держава не вступила у війну Росії проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російський журналіст назвав найбільший страх Лукашенка 5.00 5 2
Політика / Світ
10.03.2023 543
Еще материалы раздела «Світ»