<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Світ
11.03.2023 1176

Галкін показав доньку від Пугачової у віночку та вишиванці і викликав істерику в росіян

Шоумен оригінально привітав жінок із Міжнародним жіночим днем.

eaabeaa943922c455216d1b3ca224e3d_11.03.23

Російський гуморист Максим Галкін 8 Березня привітав жінок із Міжнародним жіночим днем. Пише ТСН. 

На сторінці в Instagram шоумен розмістив світлину своєї доньки від Алли Пугачової, 9-річної Єлизавети, і підписав її: "Зі святом вас, дорогі жінки! Кохання та гармонії!".

Цікаво, що на фотографії Ліза зображена у віночку з соняхів та сорочці, яка дуже нагадує вишиванку.

Вбрання дівчинки викликало справжню істерику серед росіян. "Скрізь Україна, скрізь ваша зрада", "Пугачову і Галкіна варто позбавити російського громадянства, вони зрадили батьківщину остаточно", "Ну і навіщо вишиванка? Ти назавжди вирішив від Росії відректися?", "Хіба дитина винна, навіщо ви її втягуєте в свої дорослі ігри", "Бідний Макс.... ніяк не може без синьо-жовтих кольорів".

Тим часом українські прихильники Галкіна наробили його доньці компліментів: "Справжня україночка", "Соняшники! Наші, херсонські! Як же хочеться додому до Херсона!", "Ваша донька у віночку, наче україночка. Вона, як сонечко, у заквітчаному віночку з соняшникових квіток", "Ліза, наче українка".

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення Максим Галкін виступив проти кривавої політики путіна та публічно підтримав Україну. Після цього гумориста визнали "іноагентом" у росії і почали всюди "скасовувати". Разом із дружиною Аллою Пугачовою та дітьми Галкін ухвалив рішення переїхати з рф до Ізраїлю.

Оценка материала:

5.00 / 2
Галкін показав доньку від Пугачової у віночку та вишиванці і викликав істерику в росіян 5.00 5 2
Політика / Світ
11.03.2023 1176
Еще материалы раздела «Світ»