<
НОВИНИ ДНЯ: Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадянвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.03.2023 1828

Холодний і мокрий місяць: синоптики здивували прогнозом на квітень

Погода у квітні не порадує своїм теплом

Після холодної погоди у березні, коли середня температура повітря опуститься нижче за історичну позначку за останнє десятиліття, квітень також не порадує українців теплими та сонячними днями. Пише ТСН. 

Другий місяць весни цього року буде холодним. Водночас порівняно з березнем температура повітря йтиме на підвищення. У середньому у квітні очікується до +9 градусів тепла вдень. Про це повідомляє видання FromUa.

Невелике потепління очікується лише ближче до кінця місяця. Температура повітря до того часу вже підійматиметься до +12 градусів вдень.

Зазначається, що квітень цього разу принесе українцям не лише холодну погоду, а й велику кількість опадів. Вони очікуються з 1 та по 27 число. У середньому у другому місяці весни прогнозується до 11 днів із випаданням опадів.

Водночас синоптики сайту Meteoprog передають, що середня погода в Україні у квітні цього року може сягати вищих позначок, а дощових днів, ймовірно, може бути менше.

Оценка материала:

5.00 / 1
Холодний і мокрий місяць: синоптики здивували прогнозом на квітень 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.03.2023 1828
Еще материалы раздела «Суспільство»