<
НОВИНИ ДНЯ: Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримкивсі новини дня
11.03.2023 556

Bershka, Zara та Pull&Bear повертаються на ринок Росії: що про це відомо

Магазини одягу, які входять до компанії Inditex, повертаються на російський ринок. Йдеться про торговельні бренди Bershka, Zara та Pull&Bear.

f8bc068e01ab0758f31060d373a56560_11.03.23

Компанія Inditex, яка є власником брендів Bershka, Zara та Pull&Bear, повертається на ринок Росії. Працювати магазини там будуть під новими назвами. Пише ТСН. 

Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

Як зазначається, виробники одягу Bershka, Zara та Pull&Bear повертаються в РФ. Однак працювати вони будуть під новими назвами: Ecru, Maag та DUB. Їх планують оновити та зробити редизайн.

Виробляти одяг, ймовірно, будуть на турецьких і китайських заводах. Йдеться про повернення на російський ринок усіх 240-ка магазинів. За даними росЗМІ, відкрити магазини планується навесні цього року.

Повернення магазинів мало було статися ще раніше, але дату перенесли через землетрус у Туреччині. Компанія наразі набирає тисячі співробітників.

Нагадаємо, що про вихід з російського ринку компанія Inditex повідомила в березні минулого року. Сталося це через повномасштабне вторгнення РФ до України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Bershka, Zara та Pull&Bear повертаються на ринок Росії: що про це відомо 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
11.03.2023 556
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»