<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  США передадуть Україні більш далекобійну зброю, - Нуланд  Картопляні деруни з шинкою та сиром: цікавий рецепт  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Банки знизили ставки за депозитами: під який відсоток можна покласти грошівсі новини дня
Політика
Україна
11.03.2023 1826

У Зеленського розповіли, коли ЗСУ розпочнуть контрнаступ

ЗСУ продовжують підготовку до контрнаступу.

Україна може розпочати контрнаступ упродовж наступних двох місяців. Утім, ЗСУ для цього необхідні ракети більшої дальності. Пише ТСН. 

Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Ми потребуємо збільшення постачання важких артилерійських снарядів калібру 155 мм. Ми не поспішаємо, реорганізуємось протягом наступних двох місяців. Ми виснажаємо росіян у Бахмут", - сказав він.

Ситуація на полі бою

Противник не полишає спроб оточити місто Бахмут. Основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші воїни відбили на них 102 атаки загарбників.

Водночас російські війська готуються до нової атаки на Вугледар. Однак у них зберігаються проблеми з персоналом та боєприпасами.

Російські військові чекали на заморозки, щоб зробити якийсь маневр, проте їхні плани провалилися. Попри різноманітні технології, місцевість та погода, як і раніше, мають вирішальне значення на війні.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Зеленського розповіли, коли ЗСУ розпочнуть контрнаступ 5.00 5 2
Політика / Україна
11.03.2023 1826
Еще материалы раздела «Україна»