<
НОВИНИ ДНЯ: Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
Політика
Світ
12.03.2023 502

Туреччина припинила транзит підсанкційних товарів до Росії, - Bloomberg

Туреччина раптово припинила транзит до Росії товарів, які підпадають під санкції ЄС та США.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg.

Як повідомляє видання, уряд наказав припинити транзит підсанкційних товарів через Туреччину з 1 березня. Таке рішення пов'язане з розширенням ЄС санкцій проти Росії.

"Система оформлення вантажів у Туреччині просто перестала працювати", - сказала Катерина Лазуткіна, співвласниця московської компанії з доставки, митного та загальних вантажних перевезень, яка працює через Туреччину.

За її словами, митна система зараз блокує товари, які прямують до Росії. Підсанкційні вантажі застрягли на митниці, а представники ринку терміново шукають альтернативні маршрути.

Нагадаємо, 25 лютого Європейський союз затвердив новий десятий пакет санкцій проти Росії. До нього увійшли 121 фізична та юридична особа, торгівля та пропагандистські росЗМІ.

Також раніше ми писали, що російське дизпаливо застрягло в морі, оскільки покупці уникають його через санкції.

Оценка материала:

5.00 / 1
Туреччина припинила транзит підсанкційних товарів до Росії, - Bloomberg 5.00 5 1
Політика / Світ
12.03.2023 502
Еще материалы раздела «Світ»