<
НОВИНИ ДНЯ: Що зміниться для військовозобов'язаних від 17 липня – відповідь Міноборони  Росіяни відзвітували про удар по системі Patriot. Повітряні сили кажуть, що то були макети  Насувається спека. Синоптик дала прогноз в Україні на 7 липня  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикині  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадіввсі новини дня
Політика
Україна
11.03.2023 439

Весняний контрнаступ не за горами, - Сирський

Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський заявив, що зараз Бахмут утримують, щоб виграти час для накопичення резервів та початку весняного контрнаступу, який вже не за горами.

Про це повідомляє пресслужба Сухопутних військ ЗСУ.

“Справжні герої зараз - це захисники, які на своїх плечах тримають східний фронт, та, не шкодуючи ані себе, ані ворогів, завдають йому максимальних втрат. Необхідно виграти час для накопичування резервів та початку весняного контрнаступу, який вже не за горами”, – зазначив генерал-полковник Олександр Сирський.

Зазначається, що командувач постійно тримає на контролі оперативну обстановку на фронті та вживає необхідних заходів щодо утримання Бахмуту під українським контролем.

Оценка материала:

5.00 / 1
Весняний контрнаступ не за горами, - Сирський 5.00 5 1
Політика / Україна
11.03.2023 439
Еще материалы раздела «Україна»