<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
13.03.2023 295

Зеленському вдруге відмовили у виступі на "Оскарі": Кулеба назвав заборону "прикладом лицемірства"

Голова МЗС України розкритикував такі дії топменеджерів кінопремії.

662d7ca8e26dee953c26c48740eec89a_13.03.23

Український міністр закордонних справ Дмитро Кулеба назвав "прикладом лицемірства" заборону виступу президента Володимира Зеленського на гала-церемонії "Оскар". Пише ТСН. 

Про це повідомляє німецьке видання BILD.

Кулеба різко розкритикував такі дії топменеджерів кінопремії "Оскар". Голова українського МЗС наголосив, що зараз Зеленський бореться "у найбільшій в Європі війні від часів Другої світової".

"Я думаю, якщо "На Західному фронті без змін" отримає "Оскар" як найкращий іноземний фільм, а президенту Зеленському, який воює, керує країною, бореться у найбільшій в Європі війні від часів Другої світової війни, не дозволять виступити на "Оскарі", то кращого прикладу лицемірства топменеджерів і продюсерів у кіноіндустрії ви не знайдете", - заявив Кулеба.

Нагадаємо, видання Variety із посиланням на власні джерела пише, що Американська кіноакадемія відмовила Володимиру Зеленському у виступі на найпрестижнішій кінопремії "Оскар". Минулого року президенту теж не дозволили виступати на кінопремії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленському вдруге відмовили у виступі на "Оскарі": Кулеба назвав заборону "прикладом лицемірства" 5.00 5 1
Політика / Світ
13.03.2023 295
Еще материалы раздела «Світ»