<
НОВИНИ ДНЯ: Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.03.2023 550

Український легкоатлет загинув у боях під Бахмутом

Роман Поліщук віддав життя у боротьбі із загарбниками.

ddc991ab76427659ead0c6e7c93bbf59_14.03.23

Український легкоатлет Роман Поліщук загинув у боях з російськими окупантами під Бахмутом. Пише ТСН. 

Сумну звістку повідомила Федерація легкої атлетики України.

"Роман Поліщук – стрибун у довжину, колись вихованець Ірини Пустовойт загинув під Бахмутом декілька днів тому. Жахливі втрати, болісні втрати. Наше завдання їх не допускати. Вшануємо пам'ять героя і будемо якомога регулярніше донатити ЗСУ. Бо якщо не вони, то ніхто. Слава герою. Слава Україні. Помстимося", – йдеться в повідомленні Федерації легкої атлетики України.

Роман став до лав ЗСУ від перших днів повномасштабного російського вторгнення. Він був у 206 батальйоні 241 бригади, який наразі перебуває на Бахмутському напрямку.

Раніше повідомлялося, що під час оборони Бахмута загинув відомий український гандболіст Роман Пронюк.

Оценка материала:

5.00 / 2
Український легкоатлет загинув у боях під Бахмутом 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.03.2023 550
Еще материалы раздела «Суспільство»