<
НОВИНИ ДНЯ: Суд відклав вирок Трампу у справі про "хабар порноакторці за мовчання" до вересня  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спекивсі новини дня
Політика
Україна
15.03.2023 435

Залужний про утримання Бахмуту: ключ до стійкості оборони всього фронту

Операція з утримування Бахмуту має важливе значення для стримування ворога, оскільки є ключем до стійкості оборони усього фронту.

_nazvaniya_262_650x410_15.03.23

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

"Шаную міцність, хоробрість та незламність наших воїнів у Бахмуті. Оборонна операція на цьому напрямку має надважливе стратегічне значення для стримування ворога", - пише головнокомандувач ЗСУ.

Як пояснив Залужний, операція з утримування Бахмуту, є ключовою у стійкості оборони усього фронту.

"Дякую кожному захиснику і захисниці, хто дає гідну відсіч окупантам і наближає перемогу України", - додав головнокомандувач.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки, під час якої було прийнято рішення про подальше утримання й захист міста Бахмут.

Оценка материала:

5.00 / 1
Залужний про утримання Бахмуту: ключ до стійкості оборони всього фронту 5.00 5 1
Політика / Україна
15.03.2023 435
Еще материалы раздела «Україна»