<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення України  НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремлявсі новини дня
Політика
Україна
15.03.2023 1509

У Криму зростають панічні настрої через масову мобілізацію — ЦНС

Також повідомляється про підготовку до евакуації російського бізнесу, який зайшов на півострів після анексії 2014 року.

29f4c6485e662921c3c719bd890b6b5c_15.03.23

Так звана "часткова мобілізація" російської влади в окупованому Криму почала збільшувати темпи, що викликає занепокоєння серед населення півострова. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У повідомленні вказується, що раніше зрадник Аксьонов казав, що отримав обіцянку, що у Криму окупанти не будуть проводити масову мобілізацію.

"Попри обіцянки, які отримав колаборант Аксьонов від уряду РФ, що в Криму не буде масової мобілізації, кількість повісток на вулицях кримських міст зростає. Разом з тим колаборантів та росіян, які переселилися до Криму, зростають панічні настрої", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється про підготовку до евакуації російського бізнесу, який зайшов на півострів після анексії 2014 року. Особливо це стосується готельно-ресторанного бізнесу, який ще торік провалив сезон і не матиме жодного попиту цього року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому росіянами Криму активісти замальовують символіку РФ і залишають написи, які нагадують загарбникам, що Крим — це Україна.

Також ми інформували, що в окупованому Криму російські загарбники вже готують населення до контрнаступу Збройних сил України. Так, російські агресори почали складати списки працівників та сімей, які підлягають першочерговій евакуації у Росію.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Криму зростають панічні настрої через масову мобілізацію — ЦНС 5.00 5 3
Політика / Україна
15.03.2023 1509
Еще материалы раздела «Україна»