<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
16.03.2023 1614

Резніков вказав на цікаву деталь в діях окупантів напередодні контрнаступу ЗСУ: "Вони вже програли"

Резніков вважає, що окупанти переходять з наступу до оборони.

fdaff7889b001c584d1713ebec8e26db_16.03.23

Міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що росіяни зараз переходять до оборони, побоюючись контрнаступу ЗСУ. Пише ТСН. 

Про це він заявив під час брифінгу в Одесі 14 березня.

Резніков зауважив, що росіяни почали споруджувати фортифікаційні укріплення навіть в тимчасово окупованому Криму.

"Росіяни вже сіли в оборону. Вони вже сидять в обороні. Якщо вони у своїй спеціальній операції вже перейшли у захист, то вони вже програли цю війну", - заявив очільник Міністерства оборони України.

Нагадаємо,  Олексій Резніков вважає, що контрнаступ ЗСУ може початись без західних літаків, проте їхня наявність могла б посилити нашу систему ППО.

Оценка материала:

5.00 / 4
Резніков вказав на цікаву деталь в діях окупантів напередодні контрнаступу ЗСУ: "Вони вже програли" 5.00 5 4
Політика / Україна
16.03.2023 1614
Еще материалы раздела «Україна»