<
НОВИНИ ДНЯ: Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Українівсі новини дня
Політика
Світ
16.03.2023 536

"Все працює, як годинник": Кадиров розповів, як Росія бореться з усім блоком НАТО

На думку Кадирова, "ситуація як у країні, так і в лавах бойових підрозділів у рази краща, ніж була рік тому".

d66def150f995cc6d4e0a2c31b7301d9_16.03.23

Лідер Чечні Рамзана Кадиров розкритикував військових, які в соцмережах скаржаться на погане забезпечення і брак боєприпасів. Пише ТСН. 

Про це Кадиров написав у Telegram.

За словами Кадирова, на війні ніколи не буває всього вдосталь, і це не привід виносити на обговорення внутрішні питання. Він вважає, що Росія бореться з усім блоком НАТО, і робить це нібито настільки успішно, що все "працює злагоджено і бездоганно, як годинник".

А за брак снарядів лідер Чечні поклав відповідальність на самих військових. Він заявив, що ті, що помилилися, тепер мають терпіти, тому що "це війна, а не курорт".

"Воїн не кричить - воїн вирішує. Необхідно шукати вирішення завдання, а не збиратися в купку і писати публічні звернення. Закінчилися патрони? А чому заздалегідь не попередив вищого офіцера, що вони закінчуються? У хорошого бійця патрони ні з того ні з сього раптом не закінчуються. Терпи тепер хоча б добу, знайди собі інше завдання", – повчає Кадиров.

За словами очільника Чечні, якщо солдатовы дали карту бойового завдання, потрібно діяти.

"Дій, бійцю! Від тебе залежить виконання. Думай, розподіляй сили і можливості, а не стій із відкритим ротом. Ніхто не буде бігати за тобою з цинком патронів і сухпайком, щоб вручити акурат тієї миті, коли твої закінчаться", – написав Кадиров.

Додамо, що в Мережі активно наразі обговорюють тему здоров’я голови Чечні Рамзана Кадирова. Є версія, що його могли отруїти співробітники російської ФСБ.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Все працює, як годинник": Кадиров розповів, як Росія бореться з усім блоком НАТО 5.00 5 2
Політика / Світ
16.03.2023 536
Еще материалы раздела «Світ»