<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.03.2023 929

Прогноз погоди на 17 березня: в Україні дощитиме, температура - до +12°

У Карпатах - мороз.

У п'ятницю, 17 березня, в Україні будуть опади у вигляді дощу. Вітер переважно північний, 7-12 м/с. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. Вночі на сході них, на більшій території півночі та в центр буде невеликий дощ. Але місцям у північинх регіонах буде мокрий сніг. На решті території вдень в Україні без істотних опадів.

Вночі в більшості областей температура буде від 2° до 7° тепла. Втім, у західних, Вінницькій та північних областях прогнозують від 1° тепла до 4° морозу. Вдень в Україні буде 4-9° тепла. На півдні повітря прогріється до +12°. У Карпатах вночі прогнозують 6-11° морозу, а вдень 1-6° тепла.

Прогноз погоди на Київщині

В області 17 березня буде хмарно з проясненнями. Вночі проггнозують невеликий дощ та мокрий сніг, але вдень - без істотних опадів. Швидкість північного вітру 7-12 м/с.

Вночі температура повітря в Київській області - від 1° тепла до 4° морозу, вдень - 4-9° тепла. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть близько 0°, а вдень піднімуться до +6-8°.

Нагадаємо, синоптики прогнозували, що 16 березня в Україні буде тепла погода, але з опадами. Місцями буде ожеледиця, а також туман. Вдень синоптики прогнозують 8-13° тепла, а в західних та північних областях -  лише +4-9°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 17 березня: в Україні дощитиме, температура - до +12° 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.03.2023 929
Еще материалы раздела «Суспільство»