НОВИНИ ДНЯ: Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Timesвсі новини дня
Політика
Світ
17.03.2023 1261

Росія відмовилась від концерту в "Лужниках" в річницю анексії Криму

Росія відмовилась від проведення концерту 18 березня з нагоди "приєднання Криму" на московському стадіоні "Лужники".

_miting_krim_gettyimages_1238944183_650x410_17.03.23

Про це пише РБК-Україна з посиланням на російське видання Meduza.

Як відзначають джерела, росіяни вирішили "не влаштовувати широких святкувань", а обмежитись "точковими заходами".

Зокрема, у Москві на Нікітському бульварі 20 березня відкриють фотовиставку "Кримська весна. 9 років ми разом", а в Магаданській області планують провести акцію під час якої можна безкоштовно надіслати листівки до півострова.

Наприкінці лютого в Росії почали набирати масовку на майбутній концерт в "Лужниках". Також очікувався виступ російського диктатора Володимира Путіна.

"Відповідне оголошення було розміщено в групі "Мега Волонтер Москва" у "ВКонтакте", де раніше набирали глядачів на "патріотичний" мітинг-концерт, що відбувся в "Лужниках" 22 лютого", - пише видання.

Оценка материала:

5.00 / 5
Росія відмовилась від концерту в "Лужниках" в річницю анексії Криму 5.00 5 5
Політика / Світ
17.03.2023 1261
Еще материалы раздела «Світ»