НОВИНИ ДНЯ: Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Українувсі новини дня
Політика
Росія
17.03.2023 1594

Пояснив, де і як треба вести бізнес. Путін провів зустріч із російськими олігархами

Російський диктатор Володимир Путін сьогодні, 16 березня, вперше з початку повномасштабного вторгнення в Україну провів зустріч з найбільшими підприємцями Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian та Meduza.

Путін на зустрічі з бізнесменами переконував, що "в Росії краще", а також що "антиросійськими санкціями Європа покарала саму себе".

Диктатор закликав їх інвестувати в нові технології, виробничі потужності та підприємства, щоб допомогти Росії подолати "спроби Заходу зруйнувати її економіку".

За його словами, у РФ відкриваються "величезні можливості практично для будь-якого бізнесу".

"Ті, хто залишився тут і реально працює, виявилися розумнішими, енергійнішими, ефективнішими, ніж ті, хто виїхали і дають поради нашим недоброзичливцям. Я часто від вас чув, що там (на Заході, - ред.) надійніше. А тепер? Ми всі маємо розуміти, що тут основа нашого існування", - заявив Путін.

Зазначимо, на зустрічі були присутні мільярдери Олег Дерипаска, Володимир Потанін, Олексій Мордашов, Герман Хан, Віктор Вексельберг, Віктор Рашніков, Андрій Мельниченко та Дмитро Мазепін. Майже всі вони потрапили під санкції Заходу з лютого минулого року.

Виступаючи сьогодні, Путін заявив, що у нього не було іншого вибору, окрім як "ввести свої сили в Україну".

За його словами, Росія зіткнулася з "війною санкцій", але швидко переорієнтовує свою економіку на країни, які не вводили обмежень проти держави-агресора.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло про те, що 16 березня російський диктатор Володимир Путін збере олігархів. Ця зустріч стане першою вперше з 24 лютого 2022 року, коли Росія вторглася в Україну.

Також ми писали, що нещодавно Путін заявив, що нинішні міжнародні проблеми начебто почалися після розвалу СРСР.

Оценка материала:

5.00 / 3
Пояснив, де і як треба вести бізнес. Путін провів зустріч із російськими олігархами 5.00 5 3
Політика / Росія
17.03.2023 1594
Еще материалы раздела «Росія»