<
НОВИНИ ДНЯ: Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюансвсі новини дня
Політика
Україна
17.03.2023 1164

У Києві замість ліквідованого ОАСК зареєстрували новий суд

У столиці замість ліквідованого Окружного адміністративного суду з'явиться новий. Його вже зареєстрували.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Державної судової адміністрації України.

Реєстрацію нового Київського міського окружного адміністративного суду (КМОАС) здійснили 28 лютого. Він знаходитиметься за адресою: вул. Липська, буд. 18/5, м. Київ.

Суд утворено законом України № 2825-IX, який набрав чинності 15 грудня минулого року і яким було ліквідовано Окружний адміністративний суд Києва.

Після початку роботи КМОАС до нього перенаправлять усі справи зі юрисдикцією міста Києва. Крім того, 21 лютого було призначено тимчасово виконуючим обов'язки керівника апарату Київського міського окружного адміністративного суду. Цю посаду зайняла Наталія Оленченко.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві замість ліквідованого ОАСК зареєстрували новий суд 5.00 5 1
Політика / Україна
17.03.2023 1164
Еще материалы раздела «Україна»