НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
Політика
Україна
18.03.2023 403

Китай не постачатиме зброю РФ, бо не хоче працювати з ідіотами, - радник Залужного

Китай не буде постачати зброю Росії, бо "не хоче приєднуватись до ідіотів".

Про це заявив спеціальний радник головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Деніел Райс, передає РБК-Україна з посиланням на Укрінформ.

Він зазначив, що Китай бачить кожну помилку російського диктатора Володимира Путіна.

"Іран виявився достатньо нерозсудливий, аби приєднатися. Я не думаю, що Китай приєднається. Я думаю, що Сі Цзіньпін побачив кожну помилку Путіна і не захоче приєднатися до... ідіотів. Я не очікую приєднання чи постачань", - зазначив Райс.

Нагадаємо, що за даними Politico китайські компанії відправили до Росії 1000 штурмових гвинтівок та іншого обладнання, яке може бути використане у військових цілях.

Раніше у Білому домі заявили, що Китай все ще думає над можливістю надання РФ зброї для ведення війни проти України. США попередили Пекін про наслідки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Китай не постачатиме зброю РФ, бо не хоче працювати з ідіотами, - радник Залужного 5.00 5 1
Політика / Україна
18.03.2023 403
Еще материалы раздела «Україна»