НОВИНИ ДНЯ: Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Політика
Європа
19.03.2023 1164

Бабкіна, Кудрявцева, Манучаров та інші: Латвія заборонила в'їзд артистам-путіністам

До "чорного списку" увійшли 35 громадян країни-агресорки.

8e0c8674c31f12a085cc4a31695680cf_19.03.23

Російських артистів, які підтримали геноцид українців та війну, не хочуть приймати в європейських країнах. Пише ТСН. 

Уряд Латвії ухвалив рішення внести до списку "небажаних осіб" ще 35 громадян РФ, які підтримали політику Путіна. Про це повідомили на офіційному сайті Міністерства закордонних справ Латвії.

Так, до "чорного списку" потрапили: телеведучі Лєра Кудрявцева і Юлія Барановська, співачка Надія Бабкіна, шоумен В'ячеслав Манучаров, співаки SHAMAN (Ярослав Дронов), Олександр Маршал та Акім Апачев (Гасанов), а також актори Поліна АгурєєваСтас Старовойтов та Кирило Кузнєцов. Також під санкції потрапили експолітики та журналісти.
"Латвія найрішучішим чином засуджує неспровоковану і невиправдану війну Росії в Україні, яка триває вже більше року і в якій щодня гинуть українські мирні жителі і військовослужбовці через жорстокі дії російських збройних сил. Підтримка звірств, скоєних кремлівським режимом, означає співучасть у скоєних злочинах, тому в'їзд таких осіб до Латвії заборонений", - йдеться у заяві латвійського уряду.

Зазначимо, що вже не вперше Латвія вносить до списку "небажаних осіб" громадян росії. Раніше в'їзд було заборонено Філіпу Кіркорову, Євгену Петросяну, Сергію Безрукову та іншим артистам-путіністам.

Оценка материала:

5.00 / 3
Бабкіна, Кудрявцева, Манучаров та інші: Латвія заборонила в'їзд артистам-путіністам 5.00 5 3
Політика / Європа
19.03.2023 1164
Еще материалы раздела «Європа»