<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
19.03.2023 763

Прикордонники попередили українців про фейк, щодо заборони на виїзд юнаків за кордон

В Україні шириться інформація про ніби-то обмеження виїзду за кордон юнакам від 15 до 18 років. Однак прикордонники попереджають, що дана інформація є фейковою.

_ukrayini_zakordonniy_gettyimages_1239458637_2_130_19.03.23

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Держприкордонслужбу України.

Як розповіли у відомстві, документ, який нібито шириться від імені ДПСУ, містить значну кількість помилок. У ньому можна помітити русизми.

"При оформленні осіб на виїзд за кордон прикордонники керуються Постановою Кабміну №57. Обмеження щодо виїзду під час дії правового режиму воєнного стану стосуються чоловіків віком 18-60 років", - нагадали в Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, що раніше український комік Андрій Щегель зізнався, що втік з країни, скористувавшись дозволом на виїзд від МКІП.

Після цього Мінкульт анонсував посилення контролю над виїздом чоловіків-артистів за кордон і введення нового списку необхідних для цього документів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прикордонники попередили українців про фейк, щодо заборони на виїзд юнаків за кордон 5.00 5 1
Політика / Україна
19.03.2023 763
Еще материалы раздела «Україна»