НОВИНИ ДНЯ: Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали термінивсі новини дня
Політика
Україна
19.03.2023 474

Атаки по інерції. Росіяни тактично провалили операцію по захопленню Бахмуту, - Череватий

Російські окупанти тактично не можуть завершити операцію

по захопленню Бахмуту. Загарбники продовжують здійснювати атаки "по інерції".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого в ефірі телемарафону.

За його словами, сьогоднішні дії росіян у районі Бахмуту важко назвати великою стратегічною наступальною операцією.

"Зараз вони по суті тактично не можуть завершити операцію по захопленню українського районного центру Бахмут. Так, там дуже активні бої, вони ще продовжують на інерції здійснювати по декілька десятків атак, але вони несуть величезні втрати", - сказав речник.

Череватий підкреслив, що українське командування і штаби правильно планують оборону. Так, наші захисники знекровлюють ворога, сточують його бойові можливості та ламають бойовий дух окупантів.

До того ж, речник зазначив, що заяви засновника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина про нестачу боєприпасів - це сигнал SOS керівництву РФ. Він вважає, що заяви Пригожина та терориста Ігоря Гіркіна - це найкращий демотиватор для російських військ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Атаки по інерції. Росіяни тактично провалили операцію по захопленню Бахмуту, - Череватий 5.00 5 1
Політика / Україна
19.03.2023 474
Еще материалы раздела «Україна»