<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватимевсі новини дня
Політика
Світ
20.03.2023 385

Медведєв погрожує суду в Гаазі ракетним ударом

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв лякає суддів Міжнародного кримінального суду ракетним ударом за видачу ордера на арешт російського диктатора Володимира Путіна.

17 березня 2023 року МКС видав ордер на арешт Путіна та дитячого омбудсмена Марії Львової-Бєлової за депортацію дітей з України.

Російський пропагандист у владі написав повідомлення у традиційно образливому тоні, з висловлюваннями на кшталт "Пиндостан" і "гов*нный, никому не нужный МУС".

Як висловився представник країни-терориста, судді МКС "раздухарились напрасно": "Смотрите, мол, мы храбрые, не обоср*лись поднять руку на крупнейшую ядерную державу".

"Увы, господа, все ходят под Богом и ракетами. Вполне можно себе представить точечное применение гиперзвукового "Оникса" из Северного моря с российского корабля по гаагскому зданию суда. <...> Так что, граждане судьи, внимательно смотрите в небо", – написав Медведєв, додавши, що через таку атаку Захід "побоится" розпочинати війну проти РФ.

Зазначимо, Медведєв написав у повідомленні, що "Онікс" неможливо збити, проте це не так: це надзвукова ракета, не гіперзвукова. Українська ППО на півдні неодноразово перехоплювала "Онікси".

Оценка материала:

5.00 / 1
Медведєв погрожує суду в Гаазі ракетним ударом 5.00 5 1
Політика / Світ
20.03.2023 385
Еще материалы раздела «Світ»