<
НОВИНИ ДНЯ: Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
20.03.2023 18:00 399

Ордер на арешт Путіна виданий довічно

Міжнародний ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна та дитячого омбудсмена Марії Львової-Бєлової виданий довічно.

Про це заявив прокурор МКС Карім Хан, повідомляє BBC Radio 4.

“Прокурор МКС Карім Хан заявив, що Володимиру Путіну і уповноваженій у справах дітей Марії Львовій-Бєловій загрожує ордер на арешт до кінця їхнього життя”, - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 17 березня Палата попереднього провадження Міжнародного кримінального суду (МКС) видала ордери на арешт Путіна та Львової-Бєлової.

Президента РФ та уповноважену президента РФ у справах дитини підозрюють у воєнних злочинах - незаконних депортації та переміщенні населення, зокрема дітей, з окупованої території України щонайменше з 24 лютого 2022 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ордер на арешт Путіна виданий довічно 5.00 5 1
Політика / Світ
20.03.2023 18:00 399
Еще материалы раздела «Світ»