<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні на 30 квітня: що прогнозують синоптики  Росіянин зарізав двох українських військових у Німеччині: все, що відомо про трагедію  Чому на Великдень заведено фарбувати яйця, а потім битися крашанками  В Україну прийшов антициклон: якої погоди варто очікувати 30 квітня  Новий контрнаступ ЗСУ: аналітики оцінили перспективи  Війна в Україні триватиме до виборів у США – Боррель  Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу Українивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.03.2023 488

+20 градусів: коли в Україну увірветься справжнє весняне тепло

Цього року метеорологічна весна настала в Україні раніше за норму на 1 – 2 тижні. Ба більше, вже незабаром стовпчики термометра стрімко підіймуться вгору. На вулиці буде аж до +20 градусів.

Джерело: Укргідрометцентр, пише 24tv.ua.

Уже з середи українські синоптики прогнозують потепління до +16 градусів. Наступного дня, 23 березня, буде ще спекотніше.

Водночас мешканцям Заходу та Півночі варто підготувати парасольки. Весняний дощик прогнозують у всіх областях. Сильний вітер не дошкулятиме: здебільшого лише 3 – 8 метрів на секунду.

За прогнозом Укргідрометцентру, у четвер температурний максимум сягатиме +20 градусів. Зокрема, такі показники будуть в Івано-Франківській та Чернівецькій області. В інших західних регіонах дещо менше – +17...+19 градусів.

У центральній частині України та на Півдні до +18. Найпрохолодніше на Сході. Там до +16 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
+20 градусів: коли в Україну увірветься справжнє весняне тепло 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.03.2023 488
Еще материалы раздела «Суспільство»