НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
22.03.2023 529

Маляр про контрнаступ: не займаємося прогнозуванням і не розголошуємо плани ЗСУ

Міністерство оборони не розголошує плани Збройних сил України щодо проведення контрнаступу для деокупації територій від російських загарбників. При цьому захисники роблять усе для звільнення наших земель.

dscf4175_4_650x410_22.03.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступницю міністра оборони Ганну Маляр в ефірі телемарафону.

Вона нагадала, що звільнення Київської області, півночі країни, як і деокупація Харківської області продемонстрували високу майстерність планування операцій та їх виконання українськими військовими.

"Шириться дуже багато інформації про контрнаступ, але треба розуміти, що військові і міністерство як цивільна установа, ми не займаємося прогнозуванням і ми не розголошуємо плани ЗСУ", - сказала заступниця.

Разом з цим, Маляр підкреслила, що стратегічна задача України - звільнити всі наші території. Тому робиться все для того, щоб вони були деокуповані.

Оценка материала:

5.00 / 3
Маляр про контрнаступ: не займаємося прогнозуванням і не розголошуємо плани ЗСУ 5.00 5 3
Політика / Україна
22.03.2023 529
Еще материалы раздела «Україна»