НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Європа
22.03.2023 610

Молдовський міністр про "підготовку теракту" у Придністров'ї: це могло бути частиною плану РФ

У Молдові припускають, що вкид про нібито "підготовку терактів" у Придністров'ї на початку березня могли виявитися частиною плану Росії щодо дестабілізації в країні.

_ya_moldova_gettyimages_1239762133_1_650x410_22.03.23

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на NewsMaker, про це заявив віце-прем'єр Молдови Олег Серебрян.

"Ми відзначали подібні дії протягом всього 2022 року. Не можна виключати і того, що, мимоволі чи мимоволі, придністровський регіон можуть втягнути у такий план дестабілізації (у Молдові - ред.)", - заявив міністр.

Він зазначив, що поки що проблема з Придністров'ям не вирішена, а саме перебування російської армії на території регіону та військовий склад у Ковбасні, небезпека дестабілізації існує.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що так звані "влада" Придністров'я звинуватила СБУ в планах організувати теракт.

Оценка материала:

5.00 / 1
Молдовський міністр про "підготовку теракту" у Придністров'ї: це могло бути частиною плану РФ 5.00 5 1
Політика / Європа
22.03.2023 610
Еще материалы раздела «Європа»