<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної радивсі новини дня
Політика
Світ
22.03.2023 378

Мобілізація в РФ: якби не загороджувальні загони, то більшість росіян втекли б поля бою

У Росії триває прихована мобілізація у зв’язку з провалами на фронті в Україні.

96f735fa8e04fe0cb920d58169025425_22.03.23

Але моральний стан російських військових є вкрай низьким - якби не загороджувальні загони, більшість мобілізованих уже втекла б з поля бою. Пише ТСН. 

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» сказав представник Головного управління розвідки Андрій Юсов, - пише Укрінформ.

«Якщо говорити про ситуацію у війську, то той факт, що прихована мобілізація в Росії триває і ведеться підготовка до подальших мобілізаційних заходів, свідчить про те, що навіть проведеної мобілізації недостатньо, армія не є ефективною, не є забезпеченою, належним чином навченою, про це говорять величезні втрати на полі бою. Кількість аудіоперехоплень... із панічними настроями росіян на передовій дуже велика. І оприлюднюється лише частина. Тому так, якщо говорити про моральний стан, то у частково мобілізованих він знаходиться на вкрай низькому рівні. Вони бачать роботу своїх же «загороджувальних загонів», бачать некомпетентність свого командування і бачать величезні втрати людей навколо себе. Ні про які ідейні складові чи довіру пропаганді Соловйова і Скабєєвої мова точно не йде», - зазначив Юсов.

Він резюмував, що якби не загороджувальні загони і була можливість тікати, залишаючи позиції, більшість російських мобілізованих цим би скористалися.

Раніше експерт розповів, скільки солдатів Росія може мобілізувати за два-три місяці.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мобілізація в РФ: якби не загороджувальні загони, то більшість росіян втекли б поля бою 5.00 5 1
Політика / Світ
22.03.2023 378
Еще материалы раздела «Світ»