<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
22.03.2023 1282

Охочих вступити до ЗСУ за контрактом чекає випробувальний термін. Рада ухвалила закон

В Україні охочих служити на контрактній основі тепер чекає шестимісячний випробувальний термін. Рада ухвалила в цілому відповідний законопроект сьогодні під час засідання.

_vii__skovi_mobilizatsiya_vokzal_gettyimages_1239075866_650x410_22.03.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram народного депутата України Ярослава Железняка.

"Парламент прийняв в цілому №8169 щодо виконання військового обов’язку та проходження військової служби", - написав Железняк.

За його словами, за відповідний законопроект проголосували 262 народні депутати.

Що це означає

"Пропонується встановити обов’язкове випробування на строк до 6 місяців для громадян, які вперше прийняті на військову службу за контрактом", - пояснив Железняк.

При цьому військовослужбовці, яких визнано такими, що успішно пройшли випробування, продовжують проходження військової служби за контрактом відповідно у ЗСУ або інших військових формуваннях.

Оценка материала:

5.00 / 1
Охочих вступити до ЗСУ за контрактом чекає випробувальний термін. Рада ухвалила закон 5.00 5 1
Політика / Україна
22.03.2023 1282
Еще материалы раздела «Україна»