<
НОВИНИ ДНЯ: Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цінвсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2023 291

У Генштабі озвучили кількість артилерії, яка необхідна ЗСУ

Пореба українських Сил оборони в артилерії наразі становить близько 2000 стволів.

_viyskovi_zbroya_prapor_toretsk_gettyimages_12433_23.03.23

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву тимчасового виконувача обов’язків начальника Головного управління бойових ударних систем Генерального штабу ЗСУ полковник Сергій Баранов.

За його словами, українські спеціалісти можуть модернізувати стару радянську зброю. Це дозволяє значно заощаджувати кошти.

"Війна - це дуже дороге задоволення. Нове озброєння коштує дуже великих грошей. А в нас є можливість модернізувати старі гармати до таких технічних характеристик, щоб вони фактично були на одному рівні зі зразками наших країн-партнерів", - сказав Баранов.

Він зауважив, що дані процеси відбуваються постійно. Окрім цього є спеціальні дослідницько-конструкторські проекти.

"Я сподіваюся, що найближчим часом ми обов’язково вже будемо мати наші вдосконалені системи, тому що у нас десь потреба близько 2000 стволів. Вони з часом виходять з ладу, тому потребують оновлення", - наголосив він.

Нагадаємо, що сьогодні, 21 березня, українські військові в районі Бахмута знищили групу окупантів та їх склад боєприпасів.

Метою вибухів, що пролунали у Джанкої та пошкодили залізничні колії, було зупинення логістичного забезпечення росіян у тимчасово окупованих Мелітополі та Херсоні.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Генштабі озвучили кількість артилерії, яка необхідна ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
23.03.2023 291
Еще материалы раздела «Україна»