<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
23.03.2023 643

Зірка радянського кіно Калниньш красномовно відповів росіянам на критику через антивоєнну позицію

Також актор розповів, як у його рідній Латвії реагують на війну в Україні, яку вороже розв'язала Росія.

89462200850bf193883d04699bb18c40_23.03.23

Зірка радянського кіно латвійського походження Івар Калниньш, який виступив проти війни в Україні, зізнався, що після таких висловлювань йому почали дорікати. Пише ТСН. 

Зокрема, росіяни невдоволені проукраїнською позицією артиста. Вони усіляко намагаються йому дорікнути, шо він знімався в радянському та російському кіно, тож нібито має бути вдячний Росії. Тим часом Калниньш красномовно відповів, що нікому і нічим не зобов'язаний. За його словами, великих гонорарів, про які так голосно кричать хейтери, в СРСР він не отримував.

"Мені кажуть: "Ви ж винні Радянському Союзу, Росії, уряду радянському за все". Я кажу: "Це ви мені винні, ви не доплатили! Хто кому винен ще!". Я теж гордий, а то, подумаєш, я Держкіно винен щось ще. Вони мільйони заробляли, а нам відкинули смішні (гонорари – прим. ред.). Ми на це йшли, тому що ми - люди творчі, ми можемо працювати й безкоштовно, але безкоштовно для сліпих, а не для шахраїв", - прокоментував актор в інтерв'ю росЗПМ.

Івар Калниньш також розповів, що в його рідній Латвії підтримують Україну та виступають проти війни. За словами актора, владі Росії теж варто було б відмовитися від мрій відродити СРСР, а натомість зайнятися своєю країною.

"Ну не дали комуністи щастя всім народам, треба заспокоїтися. Давайте робити по-іншому. Якщо так хочеться імперію, так зробіть цю імперію на своїй території, освоюйте Сибір", - зазначив знаменитість.

Нагадаємо, Івар Калниньш після початку повномасштабного вторгнення Росії до України відрікся від усього російського та виступив проти війни. Своїми антивоєнними висловлюваннями знаменитість викликав істерику в прихильників "руского міра".

Оценка материала:

5.00 / 2
Зірка радянського кіно Калниньш красномовно відповів росіянам на критику через антивоєнну позицію 5.00 5 2
Політика / Світ
23.03.2023 643
Еще материалы раздела «Світ»