НОВИНИ ДНЯ: Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причинувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.03.2023 488

Від тепла до холоду. Синоптикиня здивувала прогнозом: варто очікувати на сніг

«Захочеться аж пити завтрашнє повітря в Україні!» — прокоментувала синоптикиня погодні зміни, що насуваються найближчим часом.

Синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці в facebook розповіла про справжню весняну погоду найближчими днями та попередила про похолодання наступного тижня. Пише nv.ua.

«На Всесвітній день метеоролога максимальна температура повітря становитиме +12+18 градусів, на заході місцями до +20 градусів!

23-го березня опади, щоб якісь суттєві - навряд, хіба десь хмарність щільніша прибіжить, повсюди переважатиме суха погода з мінливою хмарністю.

Вітер завтра буде південно-західний, невеликий або помірний.

У Києві на Всесвітній день метеоролога синоптики вже постараються надмухати для себе теплу погоду — завтра очікується +15+17 градусів. Без істотних опадів. Вітерець із південного заходу.

Надалі, включно з вихідними, в Україні переважатиме тепла повітряна маса з періодичними дощами.

Проте важливе попередження!

З наступного тижня, орієнтовно з 28−29 березня, в Україну зайде холодна повітряна маса.

Починаючи із західних областей, почне суттєво знижуватися температура повітря і навіть очікується сніг.

Оценка материала:

5.00 / 1
Від тепла до холоду. Синоптикиня здивувала прогнозом: варто очікувати на сніг 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.03.2023 488
Еще материалы раздела «Суспільство»