<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стілвсі новини дня
Політика
Росія
23.03.2023 563

Путін бився ногами та стискав крісло: психолог вказав на ознаки, як Сі Цзіньпін знущався з очільника Кремля

Вербальні ознаки показують, що лідер Китаю дивився на Путіна, як на підлеглого.

541908cd657962c33cd141af70898275_23.03.23

Лідер Китаю Сі Цзіньпін під час зустрічей із російським злочинцем Володимиром Путіним домінував та дивився із психологічним тиском на нього. Китайський президент "просто знущався з нього". Пише ТСН. 

Про це розповів політичний психолог Валентин Кім в ефірі телеканалу "Київ".

"Мачизм Путіна закінчується там, де починається кордон Китаю. Це всім відомо. В цьому випадку ми спостерігали декілька невербальних ознак, те, як він нервував, він бився ногами, стискав крісло... це демонструє нам домінацію Сі Цзіньпіна. Якщо подивитися на них двох, одразу бачимо пригніченість Путіна та домінацію Сі Цзіньпіна. Поведінка лідера КНР у такому випадку більш цікава, ніж поведінка Путіна. Позиція пана Сі дуже цікава, він просто знущався з Путіна, його посадка, цей поворот голови, цей погляд, який він від нього не відривав протягом всієї його промови... це дуже сильний психологічний тиск. Він на нього дивися, як керівник на підлеглого. Така поза... такий погляд... нерухомість... Він наче економить рухи, він не витрачає їх на свого підлеглого. Все це є ознаками невербальної домінації", - розповів він.

Візит Сі Цзіньпіна до Путіна

Нагадаємо, китайський лідер Сі Цзіньпін 20 березня прибув до Москви на переговори з президентом РФ Володимиром Путіним. У понеділок пройшла перша зустріч лідерів двох держав, у вівторок, 21 березня, відбулися переговори в розширеному складі і підписання офіційних документів. Одна з ключових тем перемовин – війна РФ проти України та китайський "мирний план".

За підсумками другого дня переговорів Сі та Путін зробили спільну заяву, яка стосувалася насамперед мирного врегулювання в Україні і економічної співпраці двох країн.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін бився ногами та стискав крісло: психолог вказав на ознаки, як Сі Цзіньпін знущався з очільника Кремля 5.00 5 1
Політика / Росія
23.03.2023 563
Еще материалы раздела «Росія»