НОВИНИ ДНЯ: Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижнявсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2023 583

Канали телемарафону отримають держпідтримку, але вона не покриє витрати, - Ткаченко

Шість каналів, які працюють в телемарафоні "Єдині новини" найближчим часом отримують підтримку від держави. Це буде бюджетне фінансування.

Про це в інтерв’ю РБК-Україна розповів міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

"Певна підтримка найближчим часом буде. Ви це побачите в публічному просторі. … Але навіть ці кошти не покриють каналам витрати на виробництво новин та утримання редакцій", - сказав міністр, додавши, що канали і далі працюватимуть в "мінус".

За словами Ткаченка, редакції самі вирішують, кого запрошувати в ефір, жодних небажаних тем та стоп-листів у марафоні нема. Крім того, як пояснив міністр, навряд чи нові канали з’являться у марафоні.

"Зараз вже складно щось видозмінювати. Це ж конструкція, яка склалася за час війни, це шість каналів, які змінюють один одного. Додавання одного чи іншого призводить до повної зміни всього характеру цих шести каналів", - пояснив міністр.

За його інформацією, рейтинг марафону тримається десь на 13-15% постійних переглядів. "Ми не можемо говорити про те, що його (марафон, - ред.) перестають дивитися. Але в цілому перегляд телебачення падає", - додав Ткаченко, уточнивши, що він не бачить втоми українців від телемарафону.

Оценка материала:

5.00 / 2
Канали телемарафону отримають держпідтримку, але вона не покриє витрати, - Ткаченко 5.00 5 2
Політика / Україна
23.03.2023 583
Еще материалы раздела «Україна»