НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2023 314

Зеленський присвоїв Харкову почесну відзнаку "Місто-герой України"

Президент Володимир Зеленський 22 березня у Харкові передав міському голові Ігорю Терехову відзнаку “Місто-герой України”.

d6a61f697795cd5a7f3a735c17209eb4_24.03.23

Президент України Володимир Зеленський 22 березня відвідав Харків. Пише ТСН. 

Про це глава держави написав на своїй сторінці в соцмережі.

"Передав Харківському міському голові Ігорю Терехову почесну відзнаку "Місто-герой України". Завдяки жителям цього прекрасного міста воно боронить нашу незалежність пліч-о-пліч з іншими містами нашої держави", - наголосив Володимир Зеленський.

Окремо за участі президента в місті провели нараду щодо ситуації в регіоні. Йшлося про деокупацію територій, облаштування фортифікаційних споруд, відбудову інфраструктури ти надання допомоги постраждалим.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський присвоїв Харкову почесну відзнаку "Місто-герой України" 5.00 5 1
Політика / Україна
23.03.2023 314
Еще материалы раздела «Україна»