НОВИНИ ДНЯ: Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижнявсі новини дня
Політика
Україна
24.03.2023 299

Атаки по військових об'єктах в Криму можуть почастішати: думка експерта

Атаки по військових об'єктах РФ у Криму ставатимуть дедалі частішими, адже, щоб знищити ворога, потрібно максимально послабити його військовий потенціал.

_viyskovi_rszv_bureviy_gettyimages_1245198629_38_650x410_24.03.23

Про це у коментарі РБК-Україна заявив ексначальник пресслужби Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

"Ми маємо з вами розуміти - Крим давно перетворився на прифронтовий регіон. А це значить, що українські Сили оборони з метою скорочення військового потенціалу окупантів, які нині дислокуються в Криму, будуть застосовувати усі наявні сили та засоби - артилерію, ракети та дрони-камікадзе", - зазначив Селезньов.

Тому, за його словами, такі випадки з "бавовною" на різних військових об'єктах ставатимуть дедалі частішими, адже ворог має бути знищений. А для того, щоб це сталося скоріше, ми маємо максимально послабити його військовий потенціал.

"Чим слабший ворог, тим більш вдалим та потужним буде наш контрнаступ, тим більше ми території за один раз зможемо звільнити", - додав експерт.

Нагадаємо, ввечері 20 березня в Джанкої прогриміло близько 10 вибухів. Очевидці повідомили про роботу засобів протиповітряної оборони, до цього в небі помітили кілька дронів-камікадзе, частина з яких прорвала російську ППО. Після інциденту у деяких районах міста зникло світло.

Оценка материала:

5.00 / 1
Атаки по військових об'єктах в Криму можуть почастішати: думка експерта 5.00 5 1
Політика / Україна
24.03.2023 299
Еще материалы раздела «Україна»