НОВИНИ ДНЯ: Чи мають українці право проживати у Польщі після ануляції PESEL UKR: пояснення  Міноборони РФ змінило командувача ЧФ для захисту кораблів від ударів ЗСУ, - ISW  В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять дніввсі новини дня
Політика
Україна
24.03.2023 842

Після вибухів у Криму колаборанти активізувалися: чим саме вони займаються — пояснення ГУР Міноборони

Верхівка окупаційної “адміністрації” та окупаційного військового корпусу продає нерухомість у Криму та вивозить свої сім’ї.

058a6f67d2c73dc75f82a4e32b4c5f9e_24.03.23

Представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Андрій Юсов повідомив, що у тимчасово окупованому Криму активно відбувається процес виїзду з півострова верхівки окупаційної “адміністрації” та окупаційного військового корпусу. Пише ТСН. 

Про це він розповів у середу, 22 березня, в ефірі телеканалу FREEДОМ.

“Продають нерухомість, переписують нерухомість, вивозять сім’ї. Але рядовому складу кажуть нібито “все під контролем”. Однак свої сім’ї вивозять і дуже активно. І це привід задуматися всім іншим, хто пов’язав свою долю зі злочинним путінським рашистським режимом. Крим краще покинути, поки є така можливість”, — зауважив Юсов.

При цьому представник військової розвідки зазначив, що активність колаборанти та їхні російські куратори почали виявляти після вибухів, які нещодавно пролунали в Криму.

“Ми можемо констатувати — так, були вибухи. І відповідальність за те, що відбувається на тимчасово окупованих територіях, несе саме окупаційна влада. І для того, щоб там був мир і порядок, півострів необхідно деокупувати й повернути туди законну українську владу... Тому всім тим, хто працює на Росію, дійсно, найближчим часом краще покинути територію українського Криму”, — сказав він.

Нагадаємо, в понеділок, 20 березня, в окупованому Джанкої, що в Криму повідомили про атаку невідомих безпілотників.

Оценка материала:

5.00 / 2
Після вибухів у Криму колаборанти активізувалися: чим саме вони займаються — пояснення ГУР Міноборони 5.00 5 2
Політика / Україна
24.03.2023 842
Еще материалы раздела «Україна»