<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Світ
24.03.2023 370

У ГУР розповіли чим закінчиться протистояння Пригожина з Міноборони РФ

В українській розвідці переконані, що ватажок "вагнерівців" Євген Пригожин програє гонитву з Міноборони РФ.

7276498f147bf3e753301d70fb799b7c_24.03.23

Євген Пригожин, найімовірніше, програє у протистоянні з російськими військовими. ПВК "Вагнера" взагалі може не залишитися після того, що відбувається навколо Бахмуту. Пише ТСН. 

Про це заявив заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю РБК-Україна.

"Цей конфлікт триває. Хто вийде переможцем? Найімовірніше - міністерство оборони та генштаб", - сказав він.

За словами Скібіцького, російське міноборони зараз різко обмежило постачання боєприпасів та провізії для "вагнерівців". Крім того, Пригожин має проблеми з набором особового складу. До того ж він не виконав свою обіцянку взяти Бахмут до вересня і натомість почав критикувати російську регулярну армію.

"Але основне - чи залишиться взагалі ПВК "Вагнера" після того, що зараз відбувається довкола Бахмута? Вона втрачає свої основні сили, а їхні інтереси не обмежуються лише Україною. У них є завдання в Сирії, в Африці, на Близькому Сході. Пригожин уже відверто визнає, що його просто зливають", - зауважив Скібіцький.

Нагадаємо, раніше засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив очільнику Міноборони РФ Сергію Шойгу про широкомасштабний наступ ЗСУ в районі Бахмута і попросив про допомогу.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ГУР розповіли чим закінчиться протистояння Пригожина з Міноборони РФ 5.00 5 1
Політика / Світ
24.03.2023 370
Еще материалы раздела «Світ»