НОВИНИ ДНЯ: Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецептвсі новини дня
Політика
Україна
24.03.2023 509

Зеленський приїхав на Херсонщину: про що спілкувався з місцевими мешканцями

Президент України Володимир Зеленський відвідав Херсонщину.

a318056b5eb8c1a3124a0c7f9bcd85d6_24.03.23

Президент України Володимир Зеленський з робочим візитом відвідав Херсонщину. Там він перевірив, як триває відновлення електро- та водопостачання та відбудова медичної амбулаторії.

Про це глава держави написав на своїй сторінці в соцмережі. Пише ТСН. 

Як зазначається, Зеленський відвідав село Посад-Покровське. Там, в наслідок повномасштабного вторгнення РФ пошкоджено багато будинків та об’єктів соціальної інфраструктури.

“Зараз тут триває відновлення електро- та водопостачання, відбудовується медична амбулаторія, люди повертаються. Оглянули Пункт Незламності та один із мобільних будинків, які встановлено у селі. Поспілкувався з місцевими мешканцями про актуальні питання та потреби. Усе відновимо, усе відбудуємо. Так само, як і кожне місто і село, яке постраждало від окупантів”, - наголосив президент України.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський приїхав на Херсонщину: про що спілкувався з місцевими мешканцями 5.00 5 2
Політика / Україна
24.03.2023 509
Еще материалы раздела «Україна»