<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Росія
25.03.2023 956

Стало відомо, куди поділася росіянка, яка "вабщє нє хотєла уєзжать із Крима"

З окупованого півострова вона таки виїхала.

Стало відомо, куди переїхала росіянка, яка прославилася в Мережі сльозливим відео з тимчасово окупованого Криму. Пише ТСН. 

Так, влітку, після вибухів на аеродромі в Саках Світлана Логінова ридала в авто, бо "вабщє не хотєла уєзжать із Крима", де "всьо так душевно і по-домашньому". Вона бідкалася, що добре влаштувалася в Алушті і жила як "у своєму домі".

Тепер стало відомо, куди ж вона поділася з півострова. Так, окупантка переїхала на північ РФ, до Ямало-Ненецького округу.

Логінова веде з чоловіком YouTube-канал, де скаржиться на холод у місті Уренгой, де вона тепер живе. Жінці не до вподоби холод у тундрі. Також вона жаліється на космічні ціни на овочі та фрукти. Ймовірно, ціни в Криму їй подобалися значно більше.

Нагадаємо, російська пропаганда шокована візитом Зеленського до "оточеного" Бахмута. Вона запевняла свою аудиторію, що місто давно оточене і туди не можна потрапити.

Оценка материала:

5.00 / 2
Стало відомо, куди поділася росіянка, яка "вабщє нє хотєла уєзжать із Крима" 5.00 5 2
Політика / Росія
25.03.2023 956
Еще материалы раздела «Росія»