<
НОВИНИ ДНЯ: Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.03.2023 617

Різке похолодання на Львівщині: коли очікувати негоду

До України зайде холодна повітряна маса.

Синоптики попереджають, що від наступного тижня у Львові та області очікується різке похолодання. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Зокрема, денна температура повітря знизиться приблизно на 10°С, вночі ж позначки термометра опустяться до мінусових значень, також очікуються дощі з мокрим снігом.

У понеділок, 27 березня, буде хмарно з проясненнями, можливий дощ. Денна температура повітря становитиме 10°С – 12°С тепла.

У вівторок, 28 березня, буде хмарно, можливий дощ з мокрим снігом. Вночі температура повітря становити від 1°С до 3°С морозу, а вдень від 2°С до 4°С тепла.

Раніше синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха повідомила, що поки розслаблятися зарано, бо наразі залишається протистояння між зимою і весною. Протягом найближчих кількох днів ймовірні опади змішаної фази саме в західних областях.

Оценка материала:

5.00 / 1
Різке похолодання на Львівщині: коли очікувати негоду 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.03.2023 617
Еще материалы раздела «Суспільство»