НОВОСТИ ДНЯ: "Хто хоче жити": Зеленський порекомендував російським військам залишити Придністровʼя  Сирники за 15 хвилин - рецепт від Андрія Величка  Зодіакальний гороскоп на червень 2023 року для всіх 12 знаків  Закликають замінити Путіна: у Росії опозиція все частіше критикує главу Кремля - розвідка Британії  Правила відстрочення та звільнення від призову на строкову військову службу: уряд вніс зміни  Як приготувати бельгійські вафлі: рецепт найсмачнішого сніданку  Дефіцит товару і персоналу. Reuters розповіло про вплив санкцій на продавців одягу в РФвсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.03.2023 864

Печінка свиняча, тушкована в сметані: рецепт смачної страви

Ніжна та смачна печінка у соусі зі сметани – чудовий варіант гарячої страви, яка поєднується з будь-яким гарніром.

Перед приготуванням свинячу печінку обов'язково вимочити у молоці. Пише ТСН. 

Складники

  • печінка свиняча – 500 г;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • сметана – 200 г;
  • борошно — 1 ч. л.;
  • молоко (для вимочування печінки) – 200 мл;
  • вода – 1 склянка;
  • олія – 3 ст. л.;
  • часник – 1 зубчик;
  • сіль, перець чорний мелений.

Приготування

З печінки зніміть плівку, наріжте шматочками. Залийте молоком на 30 хв. Витягніть печінку з молока, просушіть паперовим рушником.

На сковороду з розігрітою олією, викладіть цибулю, нарізану півкільцями. Обсмажте до м'якості. Викладіть до цибулі печінку і обсмажте ще п'ять хвилин.

У склянці змішайте борошно, сметану та воду. Перемішайте до розчинення грудочок. Додайте соус до печінки, посоліть, поперчіть, додайте подрібнений часник. Тушкуйте 15 хвилин. Посипте зеленню.

Поради

Щоб легко зняти плівку з печінки, змастіть її лимонним соком.

Сметану та молоко використовуйте будь-якої жирності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Печінка свиняча, тушкована в сметані: рецепт смачної страви 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.03.2023 864
Еще материалы раздела «Суспільство»