<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2023 1372

Залужний показав відео, як ЗСУ знищили один з флагманів флоту РФ у Бердянську рік тому

У п'ятницю, 24 березня, виповнюється рівно рік з того моменту, як українські військові завдали ракетного удару по базі окупантів у морському порту тимчасово окупованого Бердянська. Тоді було знищено одного з флагманів флоту РФ - "Саратов", ще 4 кораблі було пошкоджено.

_3_vibuh_t_me_nexta_live_4_650x410_25.03.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Залужного в Telegram.

"Великі десантні кораблі "Орськ", "Цезарь Кунніков", "Новочеркаськ" отримали пошкодження, "Саратов" було знищено", - розповів він.

Залужний зазначив, що міф про "невразливість російського флоту" зруйновано влучними ударами ЗСУ.

"Це ще раз довело неспростовний факт: на українській землі ворог не знатиме спокою: ні на суші, ні на воді", - констатував він.

Як повідомлялося, з початку вторгнення РФ до України українські Сили оборони знищили 18 російських кораблів.

Нагадаємо, 13 квітня 2022 року стало відомо, що українські військові завдали ракетного удару по Москві. Це саме той корабель, який брав участь у штурмі острова Зміїний і був посланий українським прикордонником.

Оценка материала:

5.00 / 3
Залужний показав відео, як ЗСУ знищили один з флагманів флоту РФ у Бердянську рік тому 5.00 5 3
Політика / Україна
25.03.2023 1372
Еще материалы раздела «Україна»