<
НОВИНИ ДНЯ: Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Світ
25.03.2023 1650

Байден пригрозив Ірану після атак на базу США в Сирії

Глава Білого дому заявив, що захищатиме своїх громадян.

2ab2411e91e12d74cf531f8ed60d6006_26.03.23

Американський президент Джо Байден попередив Іран, що США будуть "рішуче діяти" для захисту американців після атаки на їхню базу в Сирії. Пише ТСН. 

Про це повідомляє видання The Guardian.

"Не помиляйтесь, Сполучені Штати не прагнуть конфлікту з Іраном, але будьте готові до того, що ми будемо діяти рішуче, захищаючи наш народ", - сказав Байден.

На запитання, чи повинен Іран заплатити велику ціну за скоєні дії, Байден відповів, що Вашингтон "не збирається зупинятись".

Нагадаємо, бойовики, яких підтримує Іран, здійснили ракетний обстріл військової бази на північному сході Сирії в районі Грін-Віллідж. Там дислокуються американські війська. Увідповідь США завдали повітряного удару. Наглошується, що загинув американський працівник за контрактом, також зазнали поранень п'ятеро військовослужбовців США і ще один працівник.

Оценка материала:

5.00 / 3
Байден пригрозив Ірану після атак на базу США в Сирії 5.00 5 3
Політика / Світ
25.03.2023 1650
Еще материалы раздела «Світ»