НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Політика
Україна
26.03.2023 407

Зазнала втрат під час безглуздих штурмів: елітну 155-ту бригаду РФ знищено та відновлено вісім разів

Ця бригада зазнала великих втрат під час боїв за Вугледар.

62e4831857bdf2ba0785e9ef26459a83_26.03.23

ЗСУ знищували 155-ту бригаду морської піхоти ЗС РФ 8 разів, однак командування її весь час відновлювало. Пише ТСН. 

Про це заявили аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

У звіті від 24 березня йдеться, що ця бригада зазнала великих втрат під час боїв за Вугледар. Командування окупантів посилало солдатів у лобові атаки, які закінчувалися провалом практично щоразу. Через це у російському інформаційному просторі зросла критика військового керівництва.

За словами аналітиків, багато російських військових кореспондентів критикують командування за безглузді атаки на Вугледар, які полягають у штурмі укріплених позицій. На їхню думку, необхідно перерізати шляхи постачання українського угруповання під Вугледаром, однак зробити це у ЗС РФ можливостей немає.

Також в Інституті вивчення війни навели цікаву статистику: російську 155-ту бригаду морської піхоти було знищено і відновлено вісім разів від початку повномасштабного вторгення РФ до України.

Раніше стало відомо, що Військово-морські сили ЗСУ за тиждень спалили 166 окупантів, вісім танків, три артилерійські системи та склад з боєприпасами.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зазнала втрат під час безглуздих штурмів: елітну 155-ту бригаду РФ знищено та відновлено вісім разів 5.00 5 1
Політика / Україна
26.03.2023 407
Еще материалы раздела «Україна»