<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стілвсі новини дня
Політика
Україна
27.03.2023 2554

"Гвардія наступу": стало відомо, коли завершується набір

У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, коли завершується набір до "Гвардії наступу".

39c6a804614300d2d380ee743571c7b8_26.03.23

Заступниця міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко розповіла, що набір охочих вступити до "Гвардії наступу" завершиться 1 квітня. Пише ТСН. 

Про це вона розповіла 25 березня в ефірі телемарафону.

"Сьогодні ми комплектуємо 6 бригад Нацгвардії, одна бригада ДПСУ, 1 бригада Нацполіції. На початку лютого ми оголосили набір до цих бригад. І до 1 квітня триває рекрутингова кампанія", - сказала заступниця міністра.

Вона додала, що наразі всі охочі долучитися до "Гвардії наступу" ще можуть встигнути подати заяви.

"Це можна зробити або через сайт або в найближчому Центрі надання адміністративних послуг, або подати анкету у місцях дислокації тих чи інших підрозділів. Ми маємо велику кількість охочих, велика частина з них проходять навчання і бойове злагодження, і скоро розпочнуть виконання бойових завдань", - зазначила Павліченко.

За її словами, близько 5% від загальної кількості заяв подають жінки. Основну частину підрозділів "Гвардії наступу" формують ті військові, які вже мають бойовий досвід чи несли службу у минулі роки, а також ті, які активно долучалися під час повномасштабного вторгнення до деокупації Київської, Херсонської та Харківської областей.

Нагадаємо, раніше добровольці штурмової бригади "Спартан" показали, як проходять підготовку за програмою "Гвардія наступу" від Міністерства внутрішніх справ.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Гвардія наступу": стало відомо, коли завершується набір 5.00 5 3
Політика / Україна
27.03.2023 2554
Еще материалы раздела «Україна»