НОВИНИ ДНЯ: Міноборони РФ змінило командувача ЧФ для захисту кораблів від ударів ЗСУ, - ISW  В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експертвсі новини дня
Політика
Росія
26.03.2023 1114

У Держдумі РФ придумали, як "врятувати" Путіна від Гааги

Голова держдуми РФ Володін запропонував план порятунку кремлівського директора від переслідування суду в Гаазі.

4e7d89f772ac01ad3d4857e7dbe48fb9_26.03.23

Голова Державної думи Росії В’ячеслав Володін придумав черговий план порятунку Володимира Путіна від суду у Гаазі – він закликав заборонити діяльність Міжнародного кримінального суду на території Росії. Пише ТСН. 

Про це Володін написав у Telegram.

"Необхідно розробити зміни до законодавства, які забороняють будь-яку діяльність МКС на території нашої країни, а також передбачити відповідальність за сприяння та підтримку МКС", - написав Володін.

Він також закликав до укладання двосторонніх угод із так званими дружніми до РФ країнами, які передбачатимуть відмову від співпраці з МКС.

"Важливо організувати роботу щодо укладання двосторонніх угод з дружніми країнами, які передбачають взаємну відмову від співпраці та сприяння МКС", - йдеться у повідомленні.

Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна та уповноваженої з прав дітей РФ Марії Львової-Бєлової за депортацію українських дітей до Росії.

Головний прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан заявив, що президент Росії Володимир Путін постане перед правосуддям у Гаазі за злочини, вчинені проти України, незалежно від аргументів Москви.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не може йти на компроміс із Росією, тому що саме Володимир Путін винен у тяжких військових злочинах на території нашої держави.

Слідчий комітет РФ відкрив "кримінальну справу" проти прокурора та суддів Міжнародного кримінального суду в Гаазі, які раніше видали ордер на арешт російського диктатора Володимира Путіна.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Держдумі РФ придумали, як "врятувати" Путіна від Гааги 5.00 5 3
Політика / Росія
26.03.2023 1114
Еще материалы раздела «Росія»