НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Політика
Україна
27.03.2023 470

"Це - великий могильник": експерт про окопи росіян у Криму та наступ ЗСУ

Світан прогнозує, що будуть знищені кораблі чорноморської флотилії Росії.

f3964152a780d61b5b19493ad98f473a_27.03.23

Полковник ЗСУ в запасі, військовий експерт Роман Світан наголошує, що Крим – це великий "котел". Яка ба армія там не перебувала протягом століть, її було знищено тими військами, що заходила на півострів з Півночі - з материкової Європи. Пише ТСН. 

Таку думку експерт висловив "24 Каналу".

За словами Світана, утримання цього "котла" - завдання, яке неможливо виконати. Втім, після знищення Кримського мосту на анексований півострів чекає повне оточення.

"Це - великий могильник. Тому дуже правильно, що окупанти почали "зариватися" в Криму. Нехай вони залишаються там та звикають до землі", - наголосив він.

Звичайно, будуть знищені кораблі чорноморської флотилії Росії, бо окупанти не встигнуть їх вивезти.

Полковник ЗСУ вважає, що у ворога залишиться лише три методи, як втекти з Криму після контрнаступу ЗСУ: кролем, брасом або по-собачому.

"Їм доведеться пливти на Тамань, повз Керченську протоку, але там дуже швидка течія, тому допливуть лише найсильніші. Тому росіянам варто починати тренуватись плавати вже зараз", - наголосив Роман Світан.

Нагадаємо, генерал-лейтенант США у відставці Бен Годжес вважає, що визволення анексованого Криму може стати вирішальною частиною війни. Втім, для успіху деокупації півострова необхідно, щоб міжнародні партнери відкрито, заявили, що хочуть перемоги України.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Це - великий могильник": експерт про окопи росіян у Криму та наступ ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
27.03.2023 470
Еще материалы раздела «Україна»