<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.03.2023 442

Дощі та місцями сніг, але до +17. Синоптики розповіли де чекати негоди 27 березня

У понеділок, 27 березня, на сході, Карпатах та на лівобережній частині в України очікують дощі, місцями з мокрим снігом. Температура повітря вдень буде коливатися в діапазоні +9...+17 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Опади

Хмарно з проясненнями. У східних областях, вночі на Лівобережжі та в Карпатському регіоні невеликий дощ, вдень у західних областях помірні, місцями значні дощі, в Карпатах з мокрим снігом; на решті території без опадів.

Вітер

Південний, південно-західний, 7-12 м/с, в західних областях вдень місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря

Вночі 2-7° тепла, вдень 12-17°, в західних областях 4-9° тепла; в Карпатах вночі та вдень 0-5° тепла.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощі та місцями сніг, але до +17. Синоптики розповіли де чекати негоди 27 березня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.03.2023 442
Еще материалы раздела «Суспільство»