<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗСвсі новини дня
Політика
Європа
27.03.2023 381

Шольц назвав передумову для припинення війни в Україні

Шольц зазначив, що Путін не рахується з втратами, яких зазнає Росія у війні проти України.

d341d035113d5b84e44d53332191af57_27.03.23

Німецький канцлер Олаф Шольц заявив, що необхідно бути готовими "гарантувати підтримку впродовж тривалого часу". Пише ТСН. 

Про це пише N-TV.

За словами Шольца, російський диктатор наразі не розглядає варіант врегулювання військової ситуації всередині України.

"Єдиною основою для всього є усвідомлення Росією того, що вона не може просто анексувати значну частину української території, як вона намагається зробити зараз", – наголосив він.

Також він додав, що Путін не рахується з втратами, яких зазнає Росія у війні проти України.

"Ціна крові, яку Путін нав'язує своїй країні, своїм молодим людям за свою імперіалістичну мрію, справді жахлива", – наголосив він.

Раніше канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що намагається діяти обережно, аби не дратувати людей, тому він дотримується думки, що "Україна не повинна програти", замість "Україна повинна перемогти".

Оценка материала:

5.00 / 2
Шольц назвав передумову для припинення війни в Україні 5.00 5 2
Політика / Європа
27.03.2023 381
Еще материалы раздела «Європа»