<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
26.03.2023 446

Ядерна риторика Росії «небезпечна та безвідповідальна» — НАТО

НАТО відреагувало на заяву російського диктатора Володимира Путіна, що Росія розмістить свою тактичну ядерну зброю на території Білорусі, і назвало її «небезпечною та безвідповідальною» ядерною риторикою.

Про це повідомляє агентство Reuters, посилаючись на слова неназваного речника НАТО.

Видання зазначає, що НАТО уважно стежить за ситуацією та не бачить жодних змін у ядерній позиції Росії, які б спонукали коригувати позицію країн-членів альянсу.

«Посилання Росії на спільне використання ядерної зброї НАТО є абсолютно оманливим. Союзники по НАТО діють, повністю поважаючи свої міжнародні зобов’язання. Росія постійно порушувала свої зобов’язання щодо контролю над озброєннями, нещодавно призупинивши свою участь у новому договорі про СНО», — сказав речник НАТО в коментарях, надісланих Reuters електронною поштою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ядерна риторика Росії «небезпечна та безвідповідальна» — НАТО 5.00 5 2
Політика / Світ
26.03.2023 446
Еще материалы раздела «Світ»